• Néhány gondolat a Prospector Co. Burrough szakállolajról
  2017. OKTÓBER 18. /

  Néhány gondolat a Prospector Co. Burrough szakállolajról

  A Prospector Co. arany színű Burrough névre hallgató impozáns üvegcséje kétség kívül jól mutat a fürdőszobákban, de mit is találunk benne?

  Annak aki szakáll növesztésre adja a fejét, szembe kell néznie azzal, hogy a szakáll – legyen az rövid vagy hosszú - egy természetes csapda mindenféle piszok és baktérium számára. Emellett a szakáll drasztikusan különbözik a fejen található “szőrzettől”, aminél sokkal durvább és nehezebben kezelhető, nem is beszélve arról, hogy a hajunk ritkán ér bele a levesbe. Tehát, ha szakállat növesztesz, akkor tartozol magadnak -  és annak aki közelebb kerül hozzád -  azzal, hogy arcszőrzeted ápolt legyen. Ebben lehet segíségedre az amerikai márka 45 ml-s arany színű olaja.


  A 2010-ben alapított amerikai Prospector márka, a XX-ik századi író William S. Burrough, a beat nemzedék hires alakja előtt hajt fejet. A márka szerint ez a szakállolaj olyan mint “egy remete jegyzete a természettudományról és kézművességről”. Kétségkívűl egy kiforrott termékről van szó, amely kiállta az idő próbáját, és sok hódolót szerzett magának kellemes állagával és illatával.


  Az arany színű olaj könnyed teksztúrával bír, nem túl híg és nem túl sűrű. Összetevői között megtalálható az argán, a jojoba és a szőlőmagolaj. A szakállban gyorsan felszívódik, szelídséget, enyhe ragyogást és nyugtató erdei illatot hagyva maga után. Illata a fenyő, cédrusfa, szantálfa, tömjén és mirha jegyeit tartalmazza. Sokan annyira kedvelik maszkulin illatát, hogy parfümként is használják.


  A palack szivárgás-korlátozó teteje abban segít, hogy a kívánt mennyiségnél se több, se kevesebb ne kerüljön a kezünkbe. Így tökéletesen ápolt szakállat kapunk és még be is tudjuk osztani üvegcsénk tartalmát. Az olaj nem csak a szakállat ápolja, hanem az arcbőrnek is jót tesz, amely így extra védelmet kap a hidegebb napokon. Minden bőrtípusra ajánlott!

  Itt tudod megvásárolni: http://st-james.hu/Termekek/Szakallapolas/Prospector-Burroughs-szakallolaj