• Letisztult kényelem - avagy az illatmentes borotválkozás előnyei
    2016. JANUÁR 19. /

    Letisztult kényelem - avagy az illatmentes borotválkozás előnyei

    Manapság egyre több férfi használ kölnit a mindennapok során is. Ezek általában markáns, karakteres illatok, melyeket nem tanácsos más erős illatokkal kombinálni (pl. dezodor, after-shave, borotvahab, stb.).

    A Truefitt & Hill Ultimate Comfort illatmentes kollekciójával éppen a fenti problémára kínál megoldást. A már csomagolásában is visszafogott, glicerin alapú borotválkozó krém nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat, így tökéletesen megfelel azok számára, akik az illatmentességet és a visszafogottságot választják. Különösen jó választás, amennyiben borotválkozás után kedvenc parfümünkre szeretnék helyezni a hangsúlyt. Az illatok szakszerűtlen keverédése megzavarhatja partnerünket, így ebben is tanácsos a magabiztos egyszerűséget követni a félreértések elkerülése végett.

    Hasonlóan a már korábbi blogbejegyzésünkben említett Ultimate Comfort borotválkozás előtti olaj, az Ultimate Comfort borotválkozó krém is kifejezetten érzékeny bőrű úriemberek számára készült. A krém vasag habot  - és ilyen módon alapos borotválkozást biztosít - miközben megóvja és helyreállítja az érintett bőrfelületet. A hozzáadott levendulaolaj nyugtató hatással bír, amely segíti a bőr gyógyulását. Úgy a 190 grammos tégelyes kiszerelés, mint az utazáshoz kényelmesebb 100 grammos tubusos kiszerelés is, hosszú ideig kitart, mivel a hab képzéséhez nagyon kevés is elég belőle. Lemosni az arcbőrről és a borotváról is egyaránt könnyű. E-vitaminban gazdag krémes összetétéle, tökéletesen hidratált, letisztult érzést hagy maga után.