• Az új T&H No. 10 kollekció
  2015. OKTÓBER 21. /

  Az új T&H No. 10 kollekció

  A Trufitt & Hill azzal a fő elgondolással alkotta meg a No. 10 kollekciót, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg a tradicionális borotválkozás előnyeit az arra fogékonyakkal.

  Ennél fogva, A No. 10 borotválkozási család már csomagolásában is egy letisztult, fiatalosabb vonalat képvisel, mint a cég hagyományos borotválkozási termékei. Illatában is ezt az egyszerűséget képviseli a termékcsalád; nem hivalkodó, inkább visszafogottan elegáns, a hagyományos gyógyfüvek letisztult illatát lehet kiérezni ezeken a termékeken. Illatát tekintve leginkább akkor ideális választás, ha nem szeretnénk, hogy a borotvakrém vagy after-shave illata domináljon rajtunk a borotválkozás után.

  A No. 10 borotvakrém és borotvagél minden szempontból tökéletesen teljesít borotválkozás közben. Könnyen felvihető az arcbőrre pamaccsal és anélkül is egyaránt. Tesztünk során már egy egészen kis krém is tökéletes, vastag habot képzett pillanatok alatt, amin szépen siklott a borotva, és nem száradt ki a hab a borotválkozás során. A No. 10 borotválkozás utáni balzsam pedig természetes összetevőinek köszönhetően az arcbőrt nem csak felpuhítja és tisztítja, de megfelelően hidratálja is, így a száraz arcbőrűeknek előszeretettel ajánlom ezt a terméket is.

  Bár mindegyik No. 10 termék elnyerte tetszésünket, leginkább a No. 10 borotválkozás előtti bőrvédő olajat emelném ki az összes termék közül. Ezt az olajat kimondottan azok figyelmébe ajánlom, akiknek gyakran hajlamosak megvágni magukat borotválkozás közben. A No. 10 bőrvédő olajat közvetlenül a benedvesített bőrre kell felvinni a hab felvitele előtt, így egy olyan réteg képződik az arcbőrön, ami a segíti a penge siklását, és előpuhítja a sörtéket a borotváláshoz. Az olaj használatával könnyebben elkerülhetjük az apró vágásokat és egyéb hámsérüléseket.

  A No. 10 termékek kiváló tulajdonságaik mellett kedvező árukkal is kitűnnek a többi Truefitt & Hill termék közül, így azoknak is szívesen ajánljuk, akik még csak most ismerkednének a hagyományos borotválkozás előnyeivel.